Un tramvai de pe linia 41 a deraiat, in jurul orei 22:20, la Podul Ciurel, pe Soseaua Virtutii, iar circulatia este blocata si la aceasta ora pe sensul spre Piata Presei Libere, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu.

"Un tramvai de pe linia 41, la Podul Ciurel, pe Soseaua Virtutii, in sensul spre Piata Presei Libere, a deraiat cu unul dintre boghiuri. Din aceasta cauza a fost blocata circulatia, inclusiv traficul rutier pe un sens. Avand in vedere ca in zona configuratia este in curba, echipele de interventie au avut dificultate in a repune mai operativ tramvaiul pe sine. In prezent inca se lucreaza, mai sunt tramvaie blocate pe sensul pe Piata Presei pentru ca nu avem unde sa le deviem. Tramvaiul nu a fost pus inca pe sine, dar ceea ce este mai important: nu sunt calatori accidentati", a precizat Tobescu.

Potrivit sursei citate, RATB a luat decizia de a infiinta o linie naveta de autobuze pentru a prelua calatorii.

"Am insistat la Politie pentru a lasa sa circule autobuzele liniei naveta pentru a putea prelua calatorii. De asemenea, s-a facut o comisie operativa tehnica, ce se afla la fata locului, care analizeaza cauzele producerii acestei deraieri", a precizat Constantin Tobescu.