Procurorii DIICOT Pitesti fac, joi dimineata, perchezitii in municipiul Campulung din judetul Arges, intr-un dosar care vizeaza activitatea mai multor persoane care ar fi exploatat sexual mai multe eleve de liceu, transmite News.ro.

Procurorii DIICOT si politistiii BCCO din Arges au descins la mai multe adrese din municipiul Campulung, intr-un dosar in care mai multe persoane sunt suspectate ca au exploatat sexual tinere cu varste sub 18 ani.

Potrivit unor surse judiciare, victimele sunt eleve de liceu care ar fi fost obligate sa se prostitueze.

Printre cei vizati de descinderi se numara si un profesor in varsta de 60 de ani, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

O adolescenta de 17 ani se numara printre cei patru suspecti din dosarul privind exploatarea sexuala a unor minore din Campulung Muscel, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Adolescenta este suspectata ca ar fi procurat clienti pentru o minora care era obligata sa se prostitueze.

Printre suspecti se numara si un invatator in varsta de 51 de ani, cercetat pentru act sexual cu un minor si folosirea prostitutiei infantile.

Conform surselor, barbatul ademenea in locuinta sa din Campulung Muscel eleve minore, pentru a intretine raporturi sexuale cu ele.

Ceilalti doi suspecti din dosar sunt un barbat de 70 de ani din municipiul Campulung Muscel si un altul de 50 de ani din comuna argeseana Bascov, banuiti ca au intretinut raporturi sexuale cu minore.