Un barbat in varsta de 29 de ani, care ar fi lucrat ca zilier la o firma cu profil agricol, si-a prins capul intr-un utilaj de balotat fan, pe un camp din apropierea comunei Vladimirescu, judetul Arad, informeaza Agerpres.

Accidentul a fost anuntat la 112 de sotia barbatului, informeaza capitan George Plesca, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad.

Barbatul si un verisor, un tanar de 21 de ani, care a fost martor la accident, lucrau pe doua tractoare care fiecare avea atasat cate un utilaj de balotat fan. La un moment dat, freza utilajului de balotat fanul pe care lucra victima s-a blocat si nu a mai functionat, astfel ca victima a oprit tractorul si coborat pentru a incerca remedierea defectiunii. Din nefericire, in momentul in care tanarul s-a aplecat cu capul sub freza pentru a vedea ce s-a intamplat, aceasta a pornit si i-a prins capul.

Un echipaj SMURD si unul de descarcerare din cadrul ISU Arad s-au deplasat la locul tragediei, insa paramedicii nu au mai putut face nimic pentru tanarul de 29 de ani, decat sa constate decesul.

Politia a inceput cercetarile la fata locului sub supravegherea procurorului criminalist. La locul accidentului s-a deplasat si un reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Arad, institutie care va efectua in acest caz verificari.

Tanarul decedat era tatal a doua fetite, una de 4 ani, iar cealalta de 5 ani.