Sase oameni au fost raniti in noaptea de marti spre miercuri dupa ce un microbuz de pasageri si o cisterna s-au ciocnit pe DN 1, in localitatea sibiana Apoldu de Sus, traficul fiind ingreunat pentru mai mult de o ora, potrivit Mediafax.

"Accidentul s-a produs in localitatea Apoldu de Sus, pe Drumul National 1. Soferul unui microbuz care circula spre Sibiu nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa si a intrat in coliziune cu un autotren incarcat cu rasini sintetice", a declarat Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu.

Potrivit acesteia, cele sase persoane au fost ranite usor, dar au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Sibiu.

Luciana Baltes a precizat ca traficul rutier in zona accidentului a fost complet blocat pentru aproximativ 40 de minute, dupa care, timp de aproape o jumatate de ora, s-a circulat alternativ pe un singur fir.

Accidentul s-a produs pe sectorul de drum in care Autostrada Sibiu-Orastie este inchisa, iar traficul se desfasoara pe DN 1, intr-o zona considerata foarte periculoasa.