Vremea va deveni in general frumoasa, marti, si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in sud-vestul tarii si la munte, unde izolat va mai ploua slab. Trecator, dimineata, in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi conditii de precipitatii slabe si sub forma de lapovita si ninsoare, transmite Mediafax.

In tara, marti, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma. Izolat se va semnala ceata.

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul noptii in vestul si nord-vestul tarii, unde doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta, iar in cursul zilei si in Moldova, Crisana si Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade pe litoral si 24 de grade in sud-vestul Transilvaniei. Temperaturile minime se vor incadra intre 4 si 13 grade, mai coborate in depresiuni.

In Bucuresti, marti, vremea va deveni in general frumoasa si in Capitala si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 18 grade, iar cea minima de 5...7 grade.