Un om de afaceri croat in varsta de 35 de ani, stabilit de cativa ani in Romania, a fost impuscat pe strada, vineri seara, in zona Baneasa din nordul Capitalei, anunta B1 Tv. Barbatul a fost internat in spital cu rani la abdomen, torace si coapsa. Autorul atacului nu a fost prins. Barbatul impuscat, vineri seara, in cartierul Baneasa din Capitala este un om de afaceri croat, casatorit cu o romanca, si are doi copii mici, el fiind atacat cand iesea de la firma sa de pe Bulevardul Aerogarii, au declarat pentru Mediafax surse din randul anchetatorilor.

Cetateanul croat are afaceri cu fier vechi in Romania, sediul firmei sale aflandu-se pe Bulevardul Aerogarii, unde a fost impuscat vineri seara, cand a iesit de la birou.

Sursele citate au mai precizat ca ar fi existat si mai multi martori ai incidentului, mai multe persoane sustinand ca au auzit focurile de arma, in timp ce una a spus ca l-a si vazut pe atacator care ar avea o inaltime de 1,75 metri si purta sapca.

Victima a intrat vineri, in jurul orei 20.15, intr-o benzinarie de pe Bulevardul Aerogarii si a spus ca are o rana la spate, angajatii benzinariei sunand la 112.

Barbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca avand o plaga impuscata la nivelul coapsei drepte, una abdominala stanga si una toracica, tot pe partea stanga, a precizat coordonatorul SMURD Bucuresti si purtatorul de cuvant al spitalului, Bogdan Oprita.

Medicul a mai precizat, sambata, ca barbatul a fost operat in timpul noptii, iar in prezent este stabil din punct de vedere al functiilor vitale si se afla la terapie intensiva.