Miercuri, vremea va fi in general inchisa si se va inrautati. Temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada indeosebi in sud-vestul, centrul si nordul tarii precum si in zona de munte. In cursul zilei in Moldova, Muntenia si Dobrogea vor fi mai ales ploi, care, noaptea, se vor transforma in lapovita si ninsoare, informeaza Mediafax. In aceleasi regiuni izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales in estul si sud-estul teritoriului, dar si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime intre -5 si 5 grade.

In Bucuresti, cerul va deveni mai mult noros. Dupa-amiaza vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, care treptat in cursul noptii se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat.

Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Joi, vremea se va raci, dar se va ameliora treptat in ceea ce priveste aria precipitatiilor. Cerul va fi temporar noros si va ninge slab, ziua in special in Moldova si in zona Carpatilor Orientali, iar noaptea doar izolat in regiunile vestice si nord-vestice. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari in estul si sud-estul tarii si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime in general intre -10 si -2 grade.