Primaria Capitalei a primit o cerere pentru organizarea, vineri dupa-amiaza, unui miting la Spitalul de Urgenta Floreasca, acolo unde e internat Adrian Nastase. Cererea nu a fost aprobata "pentru ca nu a fost depusa in timp util pentru ca o comisie din Primarie sa o aprobe", au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii Biroului de Presa al Primariei. Cererea era pentru adunarea publica a 1.000 de persoane intre orele 16.30-18.30, in fata Spitalului Floreasca.

Cererea a fost depusa vineri de patru persoane fizice. Ea nu a putut fi aprobata deoarece nu a fost timp suficient pentru a se intruni Comisia de aprobare a manifestatiilor publice.

Reamintim ca fiul lui Adrian Nastase, Andrei Nastase, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va organiza vineri la ora 17.00 o intilnire cu presa la Spitalul de Urgenta pentru a citi un asa-zis testament al fostului premier condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie.

UPDATE 1 Potrivit Mediafax, citata de Adevarul, printre semnatarii cererii se numara Octavian Cazacu si Ioana Cazacu. Intrebat de HotNews.ro daca sint membri ai familiei sale, avocatul lui Nastase, Ion Cazacu, a spus ca "numele Cazacu e des intilnit. Nu am cunostinta de acest miting. Anumite publicatii au spus ca eu as avea treaba cu asa ceva. Este o mare minciuna. Poate fi o initiativa de la partid sau a unor sustinatori".

UPDATE 2Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a anuntat vineri ca tatal sau i-a interzis sa dea publicitatii "testamentul lui politic", informeaza Agerpres. Din acest motiv, dar si pentru a nu perturba activitatea spitalului, declaratia publica programata la ora 17:00 a fost anulata, a mai spus Andrei Nastase.

UPDATE 3Cateva zeci de persoane s-au adunat in fata Spitalului de Urgenta Floreasca, in semn de sprijin fata de fostul premier Adrian Nastase, anunta Realitatea TV. Manifestatia nu este autorizata.