Marti, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe in nord-vestul tarii, iar dupa-amiaza si in zona de munte. In celelalte regiuni doar cu totul izolat vor fi ploi de scurta durata, mai ales noaptea. Vantul va avea intensificari temporare in Campia de Vest, Dobrogea, sudul Moldovei si zona montana inalta, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9...10 grade in nordul litoralului si 22 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor mai fi conditii de bruma, spre -3 grade.

In Bucuresti, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 5...6 grade.

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca. Vor fi innorari temporare in vestul, centrul si nordul tarii, unde local vor cadea ploi ce vor avea si caracter de aversa.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil si aversele, insotite si de descarcari electrice, se vor semnala pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza si noaptea. Vantul va avea unele intensificari in regiunile vestice, pe litoral si in zona de munte, iar trecator si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13...15 grade in nordul litoralului si 25 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade.