In urmatoarele zile meteorologii anunta vreme deosebit de rece. Duminica pot fi -25 de grade in Transilvania si in jur de -17 grade in Bucuresti. Potrivit ANM, vineri minimele termice vor se vor incadra intre -23 si -6 grade, iar sambata si duminica vor cobori intre -25 si -8 grade.

Duminica dimineata pot fi -25 de grade in Transilvania si in jur de -17 grade in Bucuresti.

Masa de aer polar venita din nord-estul continentului va ramane in tara noastra si cel putin in prima saptamana din februarie. Temperaturile inregistrate vor fi sub cele normale pentru aceasta perioada cand ar trebui sa fie intre -1 si 4 grade.

Vineri dimineata la ora 8:00, cea mai scazuta temperatura din tara este de -21 de grade la Radauti. Ger este si la Suceava si Botosani unde se inregistreaza -16 grade Celsius si la Iasi si Piatra Neamt, -14 grade. Sunt - 13 grade de Bacau si -11 la Brasov si Galati. Cel mai cald este la Moldova Noua, 0 grade.

In Bucuresti se inregistrau -9 grade la toate cele trrei statii meteorologice. Vineri noapte se anunta o minima de -13 grade.

Meteorologii spun ca vineri vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi maxime ce se vor incadra, in general, intre -10 si 0 grade. Cerul va fi mai mult noros in sud-estul tarii, unde, mai ales in prima parte a zilei, va mai ninge local, iar vantul va avea intensificari, viscolind, spulberand si troienind zapada. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat va fulgui.

Pana vineri la ora 12:00 este in vigoare avertizarea meteo cod portocaliu pentru Tulcea si Constanta, iar cea cu cod galben pentru judetele Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi.