Fiul unei profesoare de limba romana din Urlati, Prahova, a fost arestat preventiv sub acuzatia de trafic de minori. Theodor Marian Iosif, in varsta de 21 de ani, avea doua prietene de 14 si 16 ani carora le gasea clienti si le trimitea sa se prostitueze, transmite Agerpres. Una dintre minore a ramas insarcinata cu un client, fiind internata la spital in acest moment. Potrivit Observatorulph.ro, tanarul lucra la Procter&Gamble Urlati, mama sa este profesoara de limba romana la Liceul Teoretic din Urlati, iar sora este profesor de matematica la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti.

Theodor IosifFoto: hi5

Tanarul care este fiul unei profesoarei de limba romana a fost retinut marti de anchetatori, Tribunalul Prahova emitand, miercuri, pe numele acestuia, mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de minori. Vineri, Curtea de Apel Ploiesti a respins recursul formulat de Theodor Iosif.

Potrivit Observatorulph.ro, primii clienti au fost din cadrul cercului sau de prieteni, iar racolarea clientilor se facea prin telefon. Theodor Iosif a declarat in fata anchetatorilor: "Am vrut sa-mi suplimentez veniturile", potrivit sursei citate.

"Tanarul provine dintr-o familie buna", scriu jurnalistii locali, care precizeaza ca mama acestuia este profesoara de Limba si literatura romana la liceul din Urlati, sora sa este profesor de matematica la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti, iar tatal este inginer, potrivit Adevarul. In urma unei cautari pe internet, Stela Iosif apare ca profesoara de limba si literatura romana la liceul teoretic din Urlati, iar pe site-ul Calificative.ro elevii acesteia au publicat aprecieri pozitive cu privire la activitatea sa de profesor.

Seful DIICOT Ploiesti, Ionut Botnaru, a declarat ca activitatea infractionala a tanarului a inceput in luna aprilie a acestui an si a continuat pana in prezent. Potrivit Agerpres, raporturile sexuale ale celor doua minore cu clientii erau intretinute in autoturismul proxenetului, in locuintele clientilor, intr-un parc de langa orasul Urlati sau in parcarea unei fabrici aflata in parcul industrial din oras.

Sumele pretinse pentru fiecare raport sexual erau de 50, 70 si, uneori, 100 de lei, anchetatorii nereusind pana in acest moment sa faca o estimare a profiturilor realizate din aceasta activitate. Ionut Botnaru a declarat ca minora de 14 ani este eleva in clasa a VIII-a la scoala din Urlati, iar cea de 16 ani, insarcinata in luna a saptea cu unul dintre clienti, abandonase scoala.