Starea de sanatate a lui Serban Huidu este stabila si va parasi spitalul cel mai probabil in cursul serii de luni, a declarat Catalin Carstoiu, directorul Spitalului Universitar din Capitala.

Serban Huidu, sotia sa si bona copiilor "sunt prezenti in spital de aproximativ trei sferturi de ora", a precizat Catalin Carstoiu, intr-o declaratie de presa sustinuta la ora 19.00.

Acesta a precizat, referindu-se la Serban Huidu si la sotia sa, ca "starea lor e stabila, sunt diverse leziuni care se pot trata in regim ambulatoriu drept pentru care, probabil, in cursul acestei seri vor fi externati".

Acesta a adaugat ca sotia lui Serban Huidu "are o problema ortopedica", o "fractura la nivelul gleznei", dar "nu necesita o interventie chirurgicala ortopedica".

Catalin Carstoiu a refuzat sa ofere detalii legate de diagnostic si a replicat, intrebat de presa cum se simte Serban Huidu: "Cum credeti ca s-ar putea simti un om care a trecut in ultimele 24 de ore prin asemenea evenimente?".

Directorul Spitalului Universitar a adaugat ca "s-a facut o electroencefalografie care era perfect normala".

Serban Huidu a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in cursul serii de luni, alaturi de sotia sa si bona celor doi copii.