Turnura neasteptata in ancheta privind violarea italiencei de 14 ani, in parcul Caffarella din Roma, scrie Corriere della Sera, in editia electronica. Dupa ce toate probele au demonstrat nevinovatia celor doi romani suspectati initial, Alexandru Loyos si Karol Racz, alti doi romani, de 18 si 27 de ani, au fost arestati sub acuzatia de viol asupra tinerei si agresiune impotriva prietenului acesteia.

Potrivit rezultatelor ultimelor teste efectuate, ADN-ul celor doi corespunde probelor prelevate de la locul faptei. Ambii au antecedente penale, lucru ce a reprezentat o pista sigura pentru anchetatori.

Pentru violul tinerei italience, care a avut loc la 14 februarie in parcul Caffarella din Roma, au fost deja inchisi romanii Alexandru Isztoika Loyos si Karol Rácz. Saptamana trecuta, justitia italiana a anulat mandatele de arestare pentru violarea adolescentei, dar romanii sunt detinuti in continuare pentru implicarea in alte delicte. Karol Racz este suspectat de violarea unei femei in varsta de 41 de ani la 21 ianuarie, iar Loyos Isztoika este acuzat de calomnie, dupa ce i-a acuzat pe agentii de politie romani ca l-ar fi batut in timpul audierilor.