Matilda Staicu, castigatoarea Marelui Premiu Reader’s Digest in valoare de 50.000 de euro, a primit cecul onorific din mana Andreei Marin-Banica, Membru Onorific al Comisiei de Tragere la Sorti si vechi colaborator al editurii, se arata intr-un comunicat.

Castigatoarea este o pensionara din Brasov si a obtinut pe langa Marele Premiu si Bonusul pentru Raspuns la Timp in valoare de 3.000 de euro, pentru ca a raspuns ofertelor editurii in termen de 14 zile.

Primul cu care Matilda Staicu a impartasit vestea a fost fiul ei Dan. Apoi au aflat si ceilalti doi copii, Mariana si Sorin. Intreaga familie s-a bucurat, insa, cu masura. Cateva zile au trait cu indoiala in suflet, s-au temut ca e vorba de o farsa. Ultimele indoieli s-au risipit abia cand Irina Popa a invitat-o pe Marea Castigatoare la Bucuresti pentru a sarbatori impreuna placutul eveniment.

Cea mai placuta surpriza a zilei a fost masa de pranz pe care cele doua brasovence au luat-o in compania Andreei Marin-Banica si a echipei de la Reader’s Digest intr-un restaurant luxos din centrul Bucurestiului.

Matilda Staicu i-a povestit Andreei Marin ce va face cu banii primiti ca premiu. Dupa spusele pensionarei, cei 50.000 de euro vor pune capat necazurilor cu care familia ei s-a confruntat in cursul anului trecut cand s-a apucat sa construiasca o casa pentru fiul sau cel mic si, dupa ce a cumparat toate materialele, si-a dat seama ca banii pe care ii au la dispozitie sunt, de fapt, insuficienti.

De altfel, fiul ei cel mic a fost cel care a convins-o sa raspunda ofertelor Reader’s Digest, spunandu-i ca nu se stie niciodata cand da norocul peste tine.