​Miercuri, 18 decembrie 2019, ora 19:00

Expoziție Licitația de Ceasuri, ArtmarkFoto: Artmark

Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță

Ceasurile se transformă în opere de artă! Exclusiviste, de lux, produse în ediții limitate, din metale sau pietre prețioase, clasice sau în vogă, simbolurile timpului se pot achiziționa, acum, pentru prețuri de pornire de cca. 20-30% din valoarea de listă.

Rolex, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breitling, Piaget, Ulysse Nardin, Franck Muller sau LeCoultre sunt doar câteva dintre celebrele branduri care pot să atingă împreună un preț de listă de peste 200.000 de euro. Vestea bună este că pe 18 decembrie se pot achiziționa la un sfert de preț.

Atât ceasul Rolex Oyster Perpetual din aur, cu prețul de pornire de numai 4.000 de euro, care este primul ceas ce a funcționat pe baza unui mecanism Rolex automat, o piesă rară, de colecție, cât și impresionantul ceas Patek Phillipe Chronometro Gondolo din aur, cu prețul de pornire de 7.000 de euro, fiind realizat exclusiv pentru retailer-ul Gondolo & Labourian din Rio de Janiero, sunt oferte pe care un iubitor al timpului nu le poate rata.

Impresionantă apariție este și ceasul „Voroneț”, realizarea unicului designer de ceasuri din România care a făurit modele personalizate pentru mari personalități ale lumii – Papa Francisc, Sylvester Stalone sau Van Damme, cu un preț de pornire de doar 3.000 de euro. Tematica prezentă la nivelul cadranului cuprinde primul registru al scenei Judecății de Apoi și ilustrează „Îngerii împăturind Timpul”.

Splendida selecție de ceasuri de lux reprezintă o investiție sigură și care își sporește valoarea pe măsura trecerii timpului. Investiţia nu e valabilă numai pentru ceasuri cu zeci de ani vechime, ci şi pentru modele mai noi.

Ceas Augustin, model Voroneț, de mână, bărbătesc, având cadranul pictat manual, însoțit de curea de rezervă, certificat de autenticitate și cutie originală

Ceas Rolex Oyster Perpetual din aur, de mână, bărbătesc, piesă rară, de colecție