Celebra soprana cu o cariera internationala Nelly Miricioiu este invitata speciala a Operei Romane Craiova pentru traditionalul spectacol eveniment de Craciun.

Spectacolul Craciun la OperaFoto: Opera din Craiova

"Craciun la Opera", programat pentru data de 21 decembrie 2017, de la ora 19.00, pe scena Teatrului National "Marin Sorescu", se bucura de prezenta unor oaspeti aparte, spun organizatorii.

Alaturi de renumita solista Nelly Miricioiu, printre invitati se numara Stefan Ignat, Dinu Iancu Salajanu si ansamblul "Tara Silvaniei", Catalin Crisan si Daria Catalina Crisan, Bucharest Singers si Ioan Toma.

Acestora li se vor alatura solistii Operei Romane Craiova: Renata Vari, Noemi Modra, Sorin Draniceanu, actorul Laurentiu Nicu si Orchestra, Corul si Baletul Operei Romane Craiova, sub conducerea muzicala a maestrului Alexandru Iosub.

Momentele spectacolului vor fi prezentate de Eveline Pauna, cunoscuta publicului pentru prestigioasa sa cariera in jurnalism cultural.

Program festiv

Spectacolul este regizat de Arabela Tanase, cu o scenografie de Rasvan Draganescu, coregrafia fiind semnata de Olguta Ilie si Laurentiu Nicu.

Pe langa selectia special pregatita de soprana Nelly Miricioiu, din repertoriul care i-a adus faima internationala, din programul spectacolului nu vor lipsi unele dintre cele mai frumoase arii, duete, lucrari corale si instrumentale, momente de dans, lucrari din foclor, indragite melodii de muzica usoara si, bineinteles, traditionalele colinde.

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local al Municipiului Craiova.