Teatrul Unteatru are stagiunea deschisa si in perioada estivala. Spectacolele programate pana in luna septembrie se vor juca in zilele de miercuri si joi ale saptamanii pentru ca publicul sa se poata bucura de o portie saptamanala de cultura dar si de distractia de weekend.

Programul spectacolelor 17-25 iulie:

Miercuri, 17 iulie, orele 19.00

Caldura? MARE? dupa schite de I.L. Caragiale

cu: Daniel Hara, Andrei Seusan, Eduard Cirlan

Intr-o lume abulica si dezordonata in care sistemul de valori fluctueaza la fel ca si cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale si in acelasi timp, vechi de cand lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea in care traim creioneaza personaje comice care depasesc limita stupidului, desi Einstein ne invata ca universul are limite, prostia omului nu!

"caldura? MARE?" este un spectacol de divertisment, un concept "pentru bar" in care actorii joaca cu publicul la masa pentru a-i face sa se simta parte din poveste, din lumea spectaculoasa a lui Caragiale.

Umorul si buna dispozitie va vor destinde timp de 1h, alaturi de renumitele personaje Lache, Tache si Mache.

Joi, 18 iulie, orele 19.00

ZORBA dupa N.Kazantzakis

cu: Silvian Valcu, Ioan Mihai Cortea

un spectacol de Ioan-Mihai Cortea

"Muierea-i altceva...e ceva de neinteles si toate legile statului si ale religiei gresesc. De-ar fi sa fac io legile nu le-as face la fel pentru muieri si pentru barbati. NU! una, zece, o suta, o mie pentru barbat, doar e barbat, poa' sa le-ndure...dar nici macar una pentru muiere, pentru ca muierea-i o faptura slaba."

Miercuri 24 iulie, orele 19.00

CE ZILE FRUMOASE! de Samuel Beckett

cu: Sabrina Iaşchevici, Ionuţ Vişan

Scenografie: Valentin Vârlan

Regie: Sânziana Stoican

“Ce zile frumoase!” este un eseu teatral despre trecerea timpului şi efectul pe care aceasta îl are asupra condiţiei umane. O femeie, Winnie, se scufundă încet într-o movilă de pământ sub un soare nimicitor. Alături, liber să se mişte se află Willie, soţul ei. Se aude o sonerie. Winnie se trezeşte. Începe o nouă zi. O zi ca oricare alta căreia trebuie să-i supravieţuiasă. Va reuşi?

Joi, 25 iulie, orele 19.00

TREI FEMEI INALTEdupă Edward Albee

(Producție ArCuB și UnTeatru)

cu: Cristina Casian, Florina Gleznea și Nicoleta Lefter

Muzica: Nicu Alifantis și Sofia Vicoveanca

regia: Andrei și Andreea Grosu

Un text contemporan care vorbește despre conflictul dintre generații. Întâlnim trei tipologii de personaje care aparent nu au nimic în comun în afară de spațiul în care se întâlnesc. Relațiile se consolidează, principiile umane se dezmorțesc pentru ca până la final cele trei personaje să se contopească într-unul. Spectacolul poate fi o radiografie a ființei umane surprinsă în trei etape de evoluție.