Compania Paradis Serial începe seria spectacolelor din 2012 cu o reprezentatie specială de mărtisor a „Camerei 1306 [I Am Myself]” - una dintre productiile inedite si de succes ale anului 2011, bucurîndu-se de aprecierea generală a presei de specialitate si a publicului.

Camera1306, spectacol realizat de Cosmin ManolescuFoto: Paradis Serial

Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasmã” despre „corpul aflat într-un spatiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios si cu sigurantã, fragil”, si care face apel la „puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnatã de Catrinel Catanã si Cosmin Manolescu.

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfăsurat între orele 18.00-24.00 si se va juca în data de 2 martie 2012 la Hotelul InterContinental Bucuresti. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel putin o zi înainte de spectacolul programat, la serial.paradise@artsf.ro sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Pretul biletului este de 30 lei / 15 lei redus pentru studenti si profesionisti ai dansului, al unui pachet 3 ore de 70 lei / 40 lei redus, pret cuplu 50 lei, iar o oră de spectacol rezervată exclusiv pentru un grup de 6 prieteni are pretul special de 120 lei.

Spectacolul poate include interactiune cu publicul prezent si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în august 2011 în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu sustinerea Institutului Cultural Român din Stockholm, si a fost prezentat ulterior la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitatia Institutului Cultural Român.

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-productie a Fundatiei Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial si a Centrului National al Dansului București, partener asociat fiind Hotelul InterContinental Bucuresti. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) si al Asociatiei 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, si al Centrului de Cultură “George Apostu” (Bacău).