S-a publicat

Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in magistratura ***

de     HotNews.ro
Miercuri, 29 septembrie 2004, 0:00


Hotararea nr. 157 din 23 septembrie 2004 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in magistratura.

Ocuparea posturilor vacante de judecator sau procuror se face prin concurs organizat de catre Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului National al Magistraturii.

Data, locul, modul de desfasurare a concursului de admitere in magistratura, cuantumul taxei si lista posturilor vacante scoase la concurs se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, pe pagina de Internet a Consiliului Superior al Magistraturii si pe pagina de Internet a Institutului National al Magistraturii si se aduc la cunostinta publica printr-un comunicat de presa cu cel

putin 90 de zile inainte de data stabilita pentru concurs.

Cererile pentru inscrierea la concurs se depun, cu cel putin 60 de zile inainte de data acestuia, la tribunale sau, dupa caz, la parchetele de pe langa tribunalele in a caror circumscriptie domiciliaza candidatii.


100 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri