"Vom aduce cinci jucatori in aceasta iarna, iar in retur vom avea un cuvint mult mai greu de spus in campionat", anunta George Copos in urma cu o saptamina strategia pe care o va urma conducerea din Grant.

Pentru prima data dupa finalul turului, proprietarul formatiei giulestene a pronuntat ieri si suma pe care conducerea o va putea cheltui pentru a aduce jucatorii: "Sint doi fotbalisti mai scumpi, dar cred ca ne putem incadra in suma de un milion de euro pe care ne-am propus-o!".

Totusi, aceasta suma va fi disponibila doar daca va fi strinsa din cedarea unor jucatori rapidisti. Primul fotbalist aflat pe punctul de a parasi gruparea este Marian Aliuta, mijlocas care a ajuns la un acord cu Dinamo Moscova, giulestenii urmind sa incaseze 500.000 de dolari.

"Din cauza unor ambuteiaje de aici, din Moscova, unde de la un aeroport la altul a trebuit sa facem 114 kilometri, parafarea actelor a fost aminata pentru joi", a declarat Arcadie Zaporojanu, unul dintre impresarii care intermediaza transferul.

Copos nu vrea "anticipate"

Proaspat ales senator de Arges din partea PUR, patronul Rapidului, George Copos, nu crede ca "varianta alegerilor anticipate poate aduce ceva bun pentru Romania. Cei care am fost alesi in Parlamentul Romaniei trebuie sa dam dovada ca sintem oameni responsabili, iar tara sa poata fi guvernata.

Chiar si daca se ajunge la formula cu un guvern minoritar, important este mesajul unei stabilitati si al unei continuitati in fata Europei". y Cristian Zagaradniuc

"Arman mai merita o sansa"

Razvan Lucescu a declarat ca vrea sa ii mai acorde sanse lui Arman Karamian. "M-am gindit bine, am analizat si prestatia lui atunci cind a jucat si consider ca i-am dat prea putin ocazia sa se integreze in echipa. Cred in calitatile sale", a mai adaugat antrenorul rapidist. Si presedintele Dinu Gheorghe a confirmat ca atacantului armean ar putea sa i se prelungeasca contractul.

"E adevarat, nu a jucat prea mult, speram sa descoperim la el calitatile pe care le intuiam cind l-am adus".