Mirabela Dauer, Angela Similea si Corina Chiriac si-au dat mana in semn de impacare declarand ca asa-zisul razboi ce a durat ani de zile a fost fabricat de presa si de publicul fiecareia dintre ele.

Divele au omis sa aminteasca faptul ca in urma cu doua decenii Mihai Constantinescu a bagat zazania intre ele.

Cu ocazia lansarii noului album "As vrea sa-mi dai inima ta", Mirabela Dauer a avut surpriza sa fie vizitata si felicitata de nume mari din muzica usoara romaneasca, teatrului si televiziunii, printre invitati numarandu-se si eterna sa concurenta: Angela Similea si Corina Chiriac.

Atat s-a scris si auzit de-a lungul timpului ca intre cele trei nu ar fi existat loc de buna-ziua, incat publicul a ajuns sa creada ca s-a ajuns chiar la dusmanie reciproca. Cele trei mari soliste au incercat insa sa ne lamureasca cum au stat de fapt lucrurile. Pentru prima data ele au aparut impreuna in public si si-au dat mana in semn de impacare rostind la microfon numai cuvinte de lauda.

Angela Similea a spus ca o apreciaza nespus pe Mirabela si nu poate fi vorba de nici un razboi. "Noi ne adresam fiecare unui segment de public diferit iar conflicte au fost doar intre fanii nostri." Corina Chiriac, cunoscuta gratie umorului sau, a intampinat-o pe Mirabela cu o imbratisare calda si o inofensiva exclamatie: "Proasta mea!"

CONSTANTINESCU A BAGAT RACA

Daca oficial am fost lamuriti ca spectatorii au creat conflictul, Mirabela, Angela si Corina au omis sa declare public cam care a fost elementul-cheie care le-a racit relatiile personale atatia ani. Legenda spune ca pe la sfarsitul anilor '80, cantaretul Mihai Constantinescu ar fi intervenit in prietenia celor trei soliste spunand fiecareia ca cealalta o vorbeste de rau in particular.

Atata timp cat pana atunci divele erau bune prietene si participau impreuna la multe turnee nationale si peste hotare, informatia le-a cazut cum nu se poate mai prost. Se pare ca motivul pentru care Mihai Constantinescu ar bagat zazania intre ele ar fi fost dorinta lui de a aparea pe afisele concertelor in care era deja o obisnuinta sa cante impreuna Mirabela si Corina.

Odata ce a introdus raca intre ele, solistul s-a ales cu ce a dorit: a cantat in turneele ce au urmat alaturi de Mirabela Dauer, Corina Chiriac "nemaiincapand" pe afis. Despre aceasta manevra, divele au aflat abia de curand si au realizat ca atata timp si-au creat o impresie gresita despre fiecare, desi nu au pus punct definitiv relatiilor lor amicale.

Odata cu lansarea noului album "As vrea sa-mi dai inima ta", compus si produs de tanarul Raoul, Mirabela a organizat, alaturi de Zoom Records, o lansare la care au participat multi prieteni din showbiz. Ceremonia a fost prezentata de doi fani declarati de-ai artistei, Mihaela Tatu si Mihai Dedu.

Dupa o sesiune de autografe la care s-au inghesuit zeci de admiratori, au urmat scurte recitaluri si discursuri tinute de vedetele participante. Horia Moculescu, Alexandru Arsinel, Ovidiu Komornyik, Angela Similea, Corina Chiriac au ridicat-o pe Mira in slavi.

Stela Popescu i-a urat public Mirabelei ca peste 20 ani sa mai lanseze inca un album mentionand in gluma: "Atunci cand eu voi fi Mathusalem, ei ii voi spune doamna Gica Petrescu". Prietenii apropiati ai Mirabelei, Catalin si Denis din trupa Autentic, au jucat rolul de gazde-organizatori ai evenimentului.

Ei ne-au declarat ca ar fi dorit ca Teo Trandafir si Mihaela Radulescu sa fi fost prezentatoarele lansarii, insa, din pricina programului incarcat, cele doua vedete nu au putut onora cu invitatia.

Anca Turcasiu a stat de vorba minute in sir cu Ovidiu Komornyik, probabil dorind sa ii propuna o colaborare muzicala. Ovidiu este responsabil de noul album al Angelei Similea, foarte bine primit de public.

Compozitorul Cristian Faur ne-a spus ca inca nu si-a primit banii de Eurovision de la Luminta Anghel, insa acest aspect paleste in fata problemelor personale pe care le traverseaza solista: tatal ei are in prezent probleme de sanatate.

La evenimentul organizat marti seara la Casa Oamenilor de Stiinta, au mai participat si Nae Lazarescu, Vasile Murariu, Bebe Mihu - sotul Mariei Dragomiroiu -, Cornelia Catanga alaturi de sotul si copilul sau, Alina Sorescu, creatoarea de moda Liza Panait, responsabila pentru vestimentatia Mirabelei, Silvia Dumitrescu.