Daca la golul egalizator reusit de Vasilache, in meciul cu Vardar, Razvan Lucescu a rasuflat usurat, acum el se teme. Se teme pentru ca nu a uitat ca, in campionatul trecut, timisorenii le-au administrat, tot sub Podul Grant, un sec 3-0.

REABILITAREA LUI ANDONE

Dinamo are ocazia sa isi revina cu Poli Iasi, mai ales ca, dupa calificarea obtinuta in genunchi, la Nicosia, numarul contestatarilor lui Ioan Andone a crescut vertiginos. Nu ne referim doar la anonimii de pe un site (tot mai bagat in seama) al suporterilor dinamovisti, ci la conducerea executiva a FC Dinamo.

Mai concret la presedintele Giovanni Becali, care s-a declarat nemultumit de evolutia si pregatirea fizica a vicecampioanei.

Olaroiu il apara pe Lucescu jr.

'M-as bucura sa se repete rezultatul din sezonul trecut, cand am castigat cu 3-0 in Giulesti. Atunci a contat mult absenta suporterilor giulesteni (n.r. - meciul s-a jucat cu 'portile inchise'), care creeaza o presiune asupra adversarului. Rapidistii nu trec printr-o perioada prea buna.

Daca noi vom evolua cu o atitudine buna, putem castiga orice meci', a declarat Cosmin Olaroiu, tehnicianul celor de la Poli.

'Nu este de vina Razvan Lucescu pentru ceea ce s-a intamplat la Rapid', a mai afirmat 'Oli'. Conducerea Politehnicii a promis fiecarui jucator o prima de 3.000 de dolari, in cazul unei victorii in Giulesti.

Zgarcenia lui Copos

Atacantii Gigel Bucur, Viorel Moldovan si Gueye Mansour au fost doriti de Rapid, dar n-au ajuns in Giulesti din pricina proverbialei zgarcenii a lui George Copos. Patronul Rapidului anuntase la startul sezonului un buget de 5 milioane de dolari.

In realitate, fondurile destinate echipei sunt limitate. Asta-vara, in loc de Bucur, Moldovan sau Mansour, giulestenii au trebuit sa se multumeasca cu un mijlocas ofensiv al Politehnicii: Romeo Stancu, care la formatia lui Cosmin Olaroiu si-ar fi gasit cu greu loc pe banca de rezerve.

Preturi piperate la bilete

Sefii Rapidului au stabilit preturi exorbitante pentru biletele de intrare la meciul de azi. Pentru oficialii din Giulesti, partida cu Poli este considerata a fi mult mai importanta decat un meci de Liga Campionilor, daca ar fi sa ne luam dupa costul tichetelor!

Daca la confruntarea Steaua-Rosenborg pentru un bilet la 'tribuna 0' trebuia sa scoti din buzunar 1,5 milioane lei vechi, in Giulesti un spectator poate intra azi, tot la 'tribuna 0', doar in schimbul sumei de 1,7 milioane de lei vechi!

ULTIMATUM PENTRU PROTASOV

Partida extrem de dificila va fi si in Ghencea, Steaua urmand sa primeasca vizita Otelului. Tensiunea este in crestere si in sanul campioanei, tehnicianul Oleg Protasov chiar primind un ultimatum de la Gigi Becali . "Ori suntem pe primul loc la finele turului, ori pleci", i-ar fi spus patronul gruparii ros-albastre antrenorului ucrainean.

Divizia A

Program etapa a 4-a

Vineri, 26 August

Farul - Jiul 1-0

Sambata, 27 August

CFR Cluj - FC Arges 2-2

Sportul - FC Vaslui 3-0

Gloria - National 0-2

FCM Bacau - Pandurii 1-0

Duminica, 28 August

Poli Iasi - Dinamo ora 18:00

Rapid - Poli Tim. ora 19:00

Steaua - Otelul ora 21:00