Cine da mai mult ia BCR

de     BaniiNostri.ro
Joi, 29 septembrie 2005, 0:00


Acesta este criteriul stabilit de membrii Comisiei de Privatizare a Bancii Comerciale Romane care va sta la baza departajarii ofertantilor ramasi in cursa pentru preluarea pachetului de actiuni al bancii, potrivit Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului.

Astfel, in structura grilei de evaluare a ofertelor pretul oferit de potentialii cumparatori pentru actiunile BCR va detine o pondere de 90 la suta, iar oferta tehnica va reprezenta 10 la suta.

Comisia de Privatizare considera ca a atins doua obiective: asigurarea obiectivitatii maxime cu privire la procesul de selectare a ofertantilor castigatori, si obtinerea unui pret cat mai ridicat pentru BCR, pe masura rentabilitatii si valorii pe care aceasta banca le are in peisajul economic si bancar din Romania.

Pe baza acestei grile de punctaj aprobata, dupa depunerea ofertelor de catre investitori vor fi selectati doi investitori cu care se vor derula negocieri in vederea finalizarii documentelor tranzactiei.

In final, cei doi ofertanti vor fi invitati sa depuna oferte financiare imbunatatite, cu valori mai mari decat cele oferite in prima etapa.

Castigatorul va fi ofertantul care va oferi in a doua etapa cel mai mare pret pentru pachetul de actiuni scos la vanzare pentru BCR.22 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri