Antrenorul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Gheorghe Tadici, a stabilit impreuna cu conducerea Federatiei primele de obiectiv pe 2006, care sunt confidentiale, si a precizat ca, in cazul in care sumele se vor afla, el va parasi conducerea reprezentativei.

"Primele de calificare la Campionatul European din Suedia, dar si pentru o clasare pe unul din locurile 1-5 au fost stabilite zilele trecute, impreuna cu presedintele FRH, Cristian Gatu. Doar trei oameni le stiu: Gatu, eu si antrenorul Musi. E clar ca, daca se afla, doar dintre noi poate transpira informatia", a explicat Tadici.

Tehnicianul, care a condus echipa Romaniei spre argintul mondial la CM din Rusia, impreuna cu Dumitru Musi, a mai spus ca a cerut ca aceste sume sa ramana secrete si ca, in cazul in care se vor afla, el va parasi conducerea nationalei. "Asa am cerut eu! Sa ramana confidentiale. Ajunge cat s-a speculat pe marginea premiilor primite de jucatoare dupa Mondiale.

Daca sumele se vor afla, eu voi parasi echipa nationala", a afirmat antrenorul Tadici.

El a adaugat ca cele 16 jucatoare convocate pentru dubla mansa a play-off-ului Campionatului European si cele 16 pentru turneul final, in cazul obtinerii calificarii, vor afla primele stabilite de FR Handbal doar cu putin inainte de a intra in competitie.

Antrenorul este convins ca Romania se va califica la Campionatul European din Suedia, competitie programata in luna decembrie.

"Stiu sigur ca ne vom califica. Am urmarit jucatoarele Serbiei si Muntenegrului in meciurile de la echipele lor de club, iar evolutia lor ma face sa fiu sigur de victoria noastra in dubla mansa din play-off", a declarat Tadici.