Leii Gloriei din meciul cu Steaua s-au transformat in numai cateva zile in hamsteri de laborator, in fata Rapidului. Se pare ca banii lui Gigi Becali nu au putut fi mai presus decat onoarea lui Jean Padureanu. Rapid a dominat meciul, a ratat cat pentru un an, dar a trimis o data mingea in ate dintr-un unghi dificil, cu largul aport al portarului oaspetilor.

Un meci tern, castigat de Rapid cu 1-0, trei puncte care duc echipa lui Razvan Lucescu pe locul 1 in Divizia A, ceea ce pune o presiune fantastica pe deja depresurizata Steaua.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Pancu la mijlocul reprizei a doua. O pasa a lui Daniel Niculae, Pancu se desprinde la limita offsideului, il lasa in spate pe Matei, mult mai lent, pentru ca apoi din unghi sa suteze pe sub portarul Albut, surprins de sutul care numai pe acolo se putea duce...

Privind reluarea, se poate specula asupra pozitiei lui Pancu, daca a fost sau nu in offside, dar privind atent reluarea tindem sa dam credit arbitrilor.

Gloria a avut o singura tresarire de orgoliu. Cu gandul la macat cei 5.000 de euro promisi de Gigi Becali pentru un egal, Tarnavean a sutat puternic spre finalul meciului, dar mingea a trecut putin peste bara.

O partida despre care s-au spus multe, un meci dominat de Rapid in fata unei echipe Gloria aproape inerte. Nu se poate da un verdict decat facand speculatii... Asteptam si noi sa se intample in Divizia A ceea ce se intampla in Serie A, acolo unde au aparut inregistrari audio intre arbitri si presedinti de club.

Altfel speculam degeaba, e cel mai simplu de aruncat cu noroi, mai greu e de facut ceva...

Meciurile etapei cu numarul 27

Sambata 13.05

Farul - Poli Timisoara

FCM Bacau - Sportul

Pandurii Tg. Jiu - FC Arges

Otelul - FC National

Dinamo - FC Vaslui

Duminica

Poli Iasi - Jiul

Steaua - CFR Cluj