Solistul britanic Seal va sustine un concert la Sala Polivalenta in data de 24 octombrie de la ora 19.30. Aflat pentru prima data in Romania, Seal a cerut organizatorilor, la cabina, ... sauna si jacuzzi.

Artistul a solicitat la scena cateva sticle de sampanie Veuve Clicquot, Orange label, fiecare in valoare de “doar” 400 USD.

In schimb, solistul britanic promite un spectacol de exceptie, mai ales ca, asa cum a declarat recent, stie ca “romanii sunt foarte romantici”.

Managementul lui Seal a mai solicitat, pentru staff-ul artistului, sos Tabasco, pahare de sticla, toate felurile de condimente si ziare nationale si internationale din ziua concertului.

Spectacolul “One Night to Remember” va beneficia de un show impresionant de lumini, pentru ca Seal lucreaza cu unul dintre cei mai buni specialisti mondiali in domeniu: Sean Burke. Contractual, durata spectacolului este de 90 de minute, insa este un lucru cunoscut ca artistul britanic nu tine cont de contracte atunci cand simte ca atmosfera e propice.

“One Night to Remember” este promisiunea organizatorilor si a artistului. Biletele pentru spectacol se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, la magazinul Muzica si online pe bilete.ro.) si

Seal, pe numele adevarat Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel, s-a nascut in Paddington, Anglia din parinti imigranti, Adebisi Samuel (Nigeria) si Francis Samuel (Afro-Brazilian). A studiat ingineria si arhitectura.

Albumul de debut l-a lansat in 1991 si s-a intitulat Seal. Au urmat alte cinci albume scoase pana in anul 2005 si numeroase single-uri.

In mai 2005, Seal s-a casatorit cu supermodelul Heidi Klum cu care are un baiat.