Astfel, familia Columbeanu, care locuieste aproape de locul cu pricina, s-a oferit sa-i fie ghid, Irinel insusi conducand-o pe aceasta cu salupa sa.

Dupa sosirea in tara a acesteia, zvonul ca Branul si-a gasit, in sfarsit, un cumparator, in persoana lui Edith Gonzales, dornic sa plateasca 60 de milioane de euro, a amuzat-o pe blonda.

Aceasta a afirmat ca nu are atat de multi bani sa cumpere Branul: „Mi-ar placea sa am un castel, dar nu am atatia zeci de milioane de euro si chiar daca as avea, nu m-as opri la Bran. Ma tem de vampiri!“.

Incantata de vizita la Casa Poporului, despre care a zis ca intr-adevar este foarte mare si frumoasa, diva mexicana si-a manifestat dorinta de a vizita mormantul lui Vlad Tepes de la Manastirea Snagov.

Si cine ii putea fi un ghid mai bun decat miliardarul Columbeanu, care locuieste la o aruncatura de bat sau la un val de salupa de locul cu pricina.

Desi foarte obositi dupa petrecerea de vineri seara din Bamboo, prilejuita de incheierea festivalului de moda Bucharest Fashion Week, Columbenii au fost bucurosi de vizita „reginei“, fie ea si a telenovelelor.

Monica a tras chiulul de la scoala

Moni a chiulit de la facultate tocmai pentru a se putea intalni cu Edith, iar Iri, avand in vedere ca dormise doar cateva ore, a incercat sa se revigoreze cu un mic dejun bogat in... ardei.

Dupa o primire ca la carte in casa miliardarului din Izvorani, frumoasa blonda a fost plimbata cu salupa lui Irinel pana la Manastirea Snagov, unde se afla mormantul lui Tepes.

Actrita mexicana se declara un mare fan Dracula si a fost impresionata de vizita la Snagov. Preotul de acolo i-a daruit cateva iconite si a rugat-o sa semneze in cartea de onoare a manastirii.

«Ma tem de vampiri»

Columbenii au incercat sa ii explice actritei ca Vlad Tepes si Dracula sunt doua personaje diferite, ce fac parte din doua lumi care nu se intersecteaza - unul apartine istoriei, celalalt legendei.

Imediat dupa venirea in tara a actritei mexicane, s-a vehiculat in presa ca Branul si-a gasit, in sfarsit, un cumparator in persoana lui Edith Gonzales, dornica sa scoata din buzunar 60 de milioane de euro. Blonda s-a amuzat insa la auzul vestii: „Nu am atatia bani sa cumpar Branul.

Mi-ar placea sa am un castel, de ce nu? Dar nu am atatea zeci de milioane de euro si chiar daca as avea, nu m-as opri la Bran. Ma tem de vampiri!“, s-a amuzat Edith. „Sunt atatea castele, am de unde alege, daca ma hotarasc pana la urma sa locuiesc intr-unul“, a continuat frumoasa actrita.

Nici Monica Columbeanu nu a crezut ca „regina telenovelelor“ va domni peste Bran. „Cat de mare fan Dracula sa fii incat sa-ti cumperi Castelul Bran? Nu cred asa ceva“.

Suprasolicitata de Mediapro

Edith Gonzales a crescut vertiginos audientele show-ului „Dansez pentru tine“, emisiunea prezentata de Stefan Banica jr, fiind preferata romanilor in acel interval orar.

Cu toate ca, initial, actrita refuzase sa danseze, acuzand dureri la genunchi si multumindu-se doar cu un loc in juriu, mai tarziu a incins atmosfera si a facut cativa pasi cu Mihai Petre, dar si cu “micutul Will“, alias Wilmark, spre deliciul audientei.

Diva a purtat o rochie cusuta cu cristale Swarovski, o creatie a unui designer mexican, care valoreaza nici mai mult, nici mai putin de 10.000 de euro. Si cei de la Acasa Tv au profitat din plin de prezenta actritei in Romania si au invitat-o cam pe la toate emisiunile postului.

Mihaela Tatu, si ea un mare fan Edith Gonzales, s-a gandit ca nu i-ar strica sa o aiba ca invitata la „De 3 x femeie“. Diva a acceptat cu mare placere si a reusit sa stranga in emisiune toata crema telenovelistilor autohtoni.

Au venit cu mic, cu mare: Adela Popescu, fara Dan Bordeianu, asa cum ne obisnuisera, Lucian Vizizu, Elvira Deatcu, Carmen Tanase, toti schimband amabilitati, caci de experienta nu poate fi vorba, sub „indrumarea“ Mihaelei Tatu, care era numai un zambet.

Un articol de Gabriela Dumba

Integral in Gardianul