Dupa ce s-a pregatit ore intregi pentru a-l impresiona pe idolul ei, Julio Iglesias, Simona Patruleasa a fost ignorata de artistul latino, mai ales dupa ce stirista Antenei 1 a facut un gest total deplasat, nepotrivit pentru o seara de protocol.

La scurt timp dupa ce a fost desemnata "cea mai sexy femeie din lume", fapt care a adus Antenei 1 o amenda zdravana din partea CNA pentru ca a facut reclama mascata revistei FHM, Simonei Patruleasa i-a fost dat sa constate ca, in realitate, nu este atat de fermecatoare pe cat crede.

Astfel, la mult mediatizata cina cu Julio Iglesias, moment organizat de PR-ul Antenei 1, imaginile difuzate au aratat clar ca solistul nu numai ca nu a fost "fermecat", cum se sustine in reportaj, de cele doua dive ale postului, dar nici macar nu le-a bagat in seama.

Ceea ce nu s-a vazut in imagini a fost marea dezamagire a lui Iglesias fata de Patruleasa, in momentul in care, din politete, a incercat sa faca o oarecare conversatie cu toate femeile prezente la cina. A aflat chiar de la ele ca Dana Savuica e sotie si mama si ca timida Crina Abrudan nu are deocamdata un iubit.

Cand a ajuns la Simona Patruleasa, Iglesias a aflat din gura acesteia ca iubitul ei este "business-man" si, dorind sa stie exact ce fel de afaceri face, spaniolul a insistat: "Dar cu ce se ocupa mai exact?".

Cum "diva" nu stie nici ea prea bine cu ce se ocupa iubitul ei, Sabin Ivanof, mai ales ca acesta e in vizorul Garzii Financiare pentru evaziune, a inceput sa-si frece degetele cu vigoare, a bani multi, si-a dezvelit dantura intr-un zambet, genul "am dat lovitura" si a fost in stare sa rosteasca doar "mucios dineros, money, money"! Adica asta face iubitul ei....

Integral in Click

de Irina Balan