Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, si-a depus candidatura la Primaria sectorului 4

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 20 aprilie 2016, 17:03 Actualitate | Alegeri locale 2016. Bucuresti


Razvan Sava
Foto: PMB
Primarul general interimar al Capitalei, liberalul Razvan Sava, si-a depus, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4, el fiind insotit la Biroul Electoral de sector de catre prim-vicepresedintii PNL Teodor Atanasiu si Cristian Busoi, dar si de cateva zeci de sustinatori, potrivit Agerpres.

Razvan Sava a precizat ca printre prioritatile sale se numara anveloparea blocurilor, finalizarea lucrarilor la pasajul de la Piata Sudului pana la 30 iunie, amenajarea unui numar mai mare de spatii verzi, dar si asigurarea unei curatenii corespunzatoare in sector. Sava a adaugat ca isi doreste ca Delta Vacaresti sa devina un loc de agrement pentru toti locuitorii din Bucuresti.

"Mi-am depus azi candidatura la functia de primar al Sectorului 4. Sunt increzator in sansele mele de a castiga. Dupa data de 5 iunie se va termina starea de provizorat la Primaria Sectorului 4 si impreuna cu cetatenii ne vom apuca de treaba pentru ca sunt foarte multe lucruri de facut. (...) Am o echipa tanara, puternica, dar impreuna vom face din Sectorul 4 cel mai frumos sector din Bucuresti", a precizat Razvan Sava.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

661 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    La fel de ilegala"delta"casi concesionarea Nastase (Sâmbătă, 23 aprilie 2016, 16:55)

    SioBasi [anonim]

    In primul rand sunteti obligat sa respectati proprietatea... asa cum a fost concesionat ILEGAL terenul care trebuia retrocedat din Vacaresti proprietarilor notificatori din 2001 si dvs. prin declaratiile nefondate pe care le faceti ca va doriti "delta" plina de capuse nu fac decat sa perpetueze incalcarea dreptului de proprietate prin permanetizarea ocuparii terenului Si constatam ca nici dupa 25 de ani de procese acestea vor continua probabil.. conf.legii 10 Art. 21. - (1) Imobilele - terenuri şi construcţii preluate în mod abuziv, indiferent de destinaţie, care sunt deţinute la data intrării în vigoare a prezentei legi de o regie autonomă, o societate sau companie naţională, o societate comercială la care statul sau o autoritate a administraţiei publice centrale sau locale este acţionar ori asociat majoritar, de o organizaţie cooperatistă sau de orice altă persoană juridică de drept public, vor fi restituite persoanei îndreptăţite, în natură, prin decizie sau, după caz, prin dispoziţie motivată a organelor de conducere ale unităţii deţinătoare.
    (5) Sub sancţiunea nulităţii absolute, până la soluţionarea procedurilor administrative şi, după caz, judiciare, generate de prezenta lege, este interzisă înstrăinarea, concesionarea, locaţia de gestiune, asocierea în participaţiune, ipotecarea, locaţiunea, precum şi orice închiriere sau subînchiriere în beneficiul unui nou chiriaş, schimbarea destinaţiei, grevarea sub orice formă a bunurilor imobile - terenuri şi/sau construcţii notificate potrivit prevederilor prezentei legi.


Abonare la comentarii cu RSS
.

ESRI


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by