Primăria Sectorului 2 își face site nou, cel vechi fiind greu de navigat, a anunțat primarul Radu Mihaiu pe pagina de Facebook. Instituția este dispusă să plătească pentru noul site până la 130.000 lei, iar cei interesați pot depune oferte până la finalul lunii.

Primăria Sector 2Foto: HotNews/Catiusa Ivanov

„În căutarea acului din carul cu fân - cam așa se simt toți oamenii care au nevoie de o anumită informație de pe site-ul Primăriei Sectorului 2. Informațiile sunt acolo, publicăm tot ce e nou și de interes public pe site. Cu transparența stăm chiar bine. Însă e foarte greu de navigat prin el. E un site din alte timpuri, total uzat moral, care nu mai face față nevoilor actuale. De aceea am lansat o procedură de achiziție pentru dezvoltarea unui nou site”, a scris Mihaiu pe pagina de Facebook.

Noul site va integra și platformele digitale pe care Primăria Sectorului 2 le are deja.

„Am inclus și servicii de UI/UX în acest contract pentru că scopul principal e să fie util, nu doar frumos. Împreună cu celelalte platforme digitale pe care le avem în lucru în acest moment, site-ul va deveni un hub central pentru toate serviciile și toate informațiile necesare cetățenilor Sectorului 2”, a mai scris primarul.

Potrivit anunțului de pe site-ul instituției, procedura de atribuire a contractului este achiziție directă, iar valoarea maximă 130.000 lei. Criteriul de atribuire, cel mai bun raport calitate-preț.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 31.07.2023, ora 12.00.

Site-ul vechi are o vechime de cel puțin 10 ani.