Primaria sectorului 2 pune la dispozitie gratuit 550 de locuri de parcare locuitorilor din aceasta zona care renunta sa mai circule iarna cu autoturismele personale, potrivit Agerpres. Astfel, cei interesati au la dispozitie, incepand de marti, 250 de locuri de parcare in incinta Hotelului Caro de pe bulevardul Barbu Vacarescu si 300 la fosta SC Prodplast SA, situata pe strada Ziduri Mosi.

Masinile pot fi lasate in cele doua parcari pana pe 1 martie, singura conditie fiind de a le parca cel putin o saptamana.

In cazul parcarii din zona Barbu Vacarescu, autovehiculele vor fi lasate personal de catre proprietar, care va prezenta la receptia hotelului actul de identitate care sa ateste ca domiciliaza pe raza sectorului 2. La fel, pentru a folosi parcarea din zona strada Ziduri Mosi, proprietarul trebuie sa dovedeasca faptul ca locuieste in sectorul 2.

"Hotelurile de iarna pentru autovehicule" reprezinta o alternativa de parcare civilizata pentru cei care nu folosesc frecvent masinile, eliberand astfel noi locuri de parcare pentru cei care le utilizeaza zilnic. In felul acesta este eliminat riscul ca autovehiculele in cauza sa fie sparte sau avariate in perioada in care nu sunt folosite, precizeaza Primaria sectorului 2.