Nicolae Grigorescu si-a depus demisia din functia de vicepresedinte al CCA, decizia acestuia urmand sa fie discutata in cadrul unei sedinte executive a Comitetului Executiv al FRF, informeaza RTV.

Grigorescu a fost numit presedinte al CCA pana la finalul acestui sezon competitional, aceasta decizie fiind luata in cadrul unei sedinte a Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc in data de 16 aprilie.

Fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, si-a depus demisia dupa ce a fost arestat pentru luare de mita. In locul sau a fost numit interimar Marcel Lica, dar fostul arbitru s-a autosuspendat din functie. Ulterior, constanteanul avea sa fie si el arestat pentru luare de mita.

Decizia lui Nicolae Grigorescu vine dupa ce in cursul zilei de joi arbitrii Sorin Corpodean, Marcel Savaniu si observatorul federal Marcel Lica au fost retinuti pentru 29 de zile.

"Nu cunosc motivele pentru care Nicolae Grigorescu a plecat. Oricum, noi nu l-am dat afara, el s-a dat singur. Demisia lui arata care este spectrul din care putem sa aducem oameni care sa conduca arbitrajul romanesc. Intotdeauna se va gasi o solutie. Maine (nr. vineri) este sedinţa Comitetului Executiv si vom vedea ce vom face", a declarat Mircea Sandu pentru Mediafax.