Angajatii Serviciului de Ambulanta Mehedinti au sarbatorit cu fast Ziua Femeii. Petrecerea de 8 martie a avut loc la sediul institutiei, in sala de instructaj a asistentilor. Dupa ce fiecare angajat a „donat" cate 100 000 ROL pentru pregatiri, petrecerea a inceput.

Cu muzica la maxim, mancare si bautura din belsug, cadrele sanitare au preluat cu dificultate apelurile telefonice ale celor care solicitau asistenta medicala de urgenta.

Cateva persoane, care au apelat la acest serviciu declara ca au avut de asteptat mai bine de jumatate de ora pana ca cineva sa raspunda la telefon.unii pacienti spun ca au sesizat telefonic Directia de Sanatate publica deoarece Ambulanta nu sosise nici dupa o ora de la solicitare. Purtatoarea de cuvant a institutiei, Romanita Ionovici, spune ca a fost demarata o ancheta.

„In urma sesizarilor primite, Directia de Sanatate Publica a deschis o ancheta care vizeaza sanctionarea angajatilor vinovati de cele intamplate. Ziua Femeii trebuie sarbatorita; dar modul in care a fost organizat evenimentul lasa mult de dorit" spune Ionovici.

Contactata telefonic, Dumbravica Florescu, directoarea serviciului de ambulanta nu a dorit sa comenteze cele intamplate.