De cand a abandonat pescuitul in ape tulburi, unde a dat la rama bleaga sa prinda bibanul de PD cu solzul gros la obraz, Niculae Badalau, presedintele filialei PSD Giurgiu, depuatat de Giurgiu, simte ca ceva este in neregula cu centura politica si declara ca s-a aglomerat cu "prostituate" cu carnet de partid.

Cum si imunitatea parlamentara are guta scurta si nu tine la orice declaratie, Badalau nu a indraznit sa nominalizeze, rezumandu-se doar sa identifice cativa "pesti" politici care nu fac altceva decat sa-i racoleze guvizii din PSD, pentru a-i fecunda cu icre portocalii.

"La nivelul judetului Giurgiu este o tot mai accentuata presiune asupra primarilor si consilierilor social-democrati sa treaca in tabara adversa. Incepem sa avem o problema pe centura politica, unde se presupune ca e si prostitutie politica. Se aglomereaza centura si a aparut si meseria de "peste politic".

In tot judetul alearga astfel de "pesti" sa gaseasca "prostituatele politice." O meserie care, din pacate se practica pe banii nostri. Nu de putine ori ii intalnim la volanul unor masini ale institutiilor administratiei locale", a spus Niculae Badalau.

Vorbind ca mormolocul in namol, Badalau nu spune ca pe balta mandatului sau s-au organizat zeci si zeci de concursuri de pescuit (ne)sportive si ca de fiecare data crapcenii cei mai grasi si mai plini cu laptii navetei politice se agatau taman in carligul sau de prefect al judetului. Vrea in schimb sa ne spuna ca dupa 2004, s-a schimbat apa din balta, nu si obiceiul.

Mai nou, Niculae Badalau sta cu batul in mana si plange ca i se tulbura raurile pe unde candva trecea cu lotca plina de stavrizi de primarie si moace de consilii locale.