O persoana a murit, iar alta a fost transportata in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, in urma accidentului care a avut loc, sambata, in localitatea constanteana Eforie Sud si in care au fost implicate un autoturism si un autocar, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, accidentul in care au fost implicate un autoturism si un autocar a avut loc in jurul orei 15.30, pe DN 39, in localitatea Eforie Sud, din cauza neatentiei in conducere.

Astfel, soferul unui autoturism marca Opel, care se deplasa dinspre Mangalia catre Constanta, a pierdut la un moment dat directia de mers, masina a intrat pe contrasens si a lovit un autocar de linie care face curse regulate intre Constanta si Mangalia.

In urma impactului, doua persoane, un barbat si o femeie, au ramas incarcerate in autoturism, fiind nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate.

Conform sursei citate, soferul autoturismului a murit, iar femeia a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta.

De asemenea, in autocar se aflau 15 pasageri, insa niciunul nu a fost ranit grav, cativa suferind contuzii minore.