Un elicopter tip aero-taxi s-a prabusit luni dimineata in apropiere de localitatea Maliuc din Delta Dunarii, nici una dintre cele trei persoane aflate la bordul acestuia, printre care si omul de afaceri Emanuel Dobronauteanu, nefiind ranita, informeaza Agerpres.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea, Ion Scutelnicu, a declarat luni pentru Agerpres ca in elicopterul apartinandu-i lui Gheorghe Pata, de 49 de ani, din localitatea galateana Tecuci, se mai aflau Emanuel Corneliu Dobronauteanu, de 45 de ani, si Maria Popescu, de 41 de ani, din Bucuresti.

"La decolare, elicopterul s-a ridicat doi metri de la sol, a cazut si a luat foc. Nici una dintre persoane, asa cum m-a informat seful Inspectoratului de Politie al Judetului, Vasile Sofan, nu a suferit vreo leziune", a precizat prim-procurorul Ion Scutelnicu.

Potrivit sursei, la locul evenimentului s-au deplasat lucratori ai Serviciului Politiei Delta Dunarii si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs evenimentul, rapoartele urmand sa fie transmise Parchetului de pe langa Judecatoria Tulcea, care va proceda la cercetari.