Un incendiu a izbucnit vineri dimineata la un depozit de mobila din Sectorul 2 al Capitalei, anunta Realitatea TV. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Anca Onofrei, nu exista victime, iar incendiul este sub control. "Arde material lemnos pe o suprafata de aproximativ 100 metri patrati," a declarat aceasta.

UPDATE Incendiul a fost stins, iar pagubele materiale au fost limitate, intrucat interventia pompierilor a fost rapida, potrivit administratiei locale de sector.

Din primele declaratii ale angajatilor societatii a reiesit ca incendiul s-a produs de la un scurt circuit al instalatiei electrice dintr-unul din depozitele in care se aflau articole de papetarie. Cauza exacta a producerii incendiului va fi insa stabilita prin cercetarile ulterioare, relateaza Mediafax.

In perioada urmatoare echipele de inspectori ai Primariei Sectorului 2 vor verifica depozitele din zona Andronache pentru a constata daca respecta regulile de protectie contra incendiilor si au dotarile necesare pentru stingerea acestora, in caz contrar urmand sa se aplice sanctiuni.