Circulatia metroului in statia Piata Romana, pe sensul dinspre Piata Universitatii spre Piata Victoriei, a fost restrictionata temporar, dupa ce o femeie a cazut pe linia de metrou, anunta Mediafax.

UPDATE Circulatia a fost reluata in jurul orei 18,15

In jurul orei 18,00, statia Piata Victoriei era foarte aglomerata, coada pentru a intra la metrou ajungand pana la suprafata.

O persoana a cazut, marti dupa-amiaza, pe linia din statia de metrou Piata Romana, a declarat directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, care a precizat ca deocamdata nu se stie daca a fost o tentativa de suicid, accident sau tentativa de crima.

Persoana care a cazut, marti dupa-amiaza, pe linia din statia de metrou Piata Romana a decedat, a precizat coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.

Medicul Bogdan Oprita a precizat ca este vorba despre o femeie, iar aceasta a decedat dupa ce a fost prinsa sub o garnitura de tren, in statia Piata Romana.

Trupul femeii, care a ramas sub vagonul metroului, a fost scos in urma interventiei echipajelor SMURD si preluat de organele de ancheta.