Vanzatoarea unui magazin de piese auto din Timisoara a fost amenintata, sambata, cu un cutit de catre un barbat care a intrat in magazin si i-a cerut banii, iar pentru ca aceasta a refuzat atacatorul a legat-o si a plecat cu incasarile din ultimele trei zile, respectiv cu aproximativ o mie de euro, relateaza Mediafax.

"O vanzatoare care lucreaza la un magazin de piese auto din Calea Buziasului din Timisoara a fost amenintata cu un cutit de un barbat care purta sapca rosie si blugi, care a intrat peste ea in magazin, i-a cerut banii, iar pentru ca vanzatoarea a refuzat, atacatorul a legat-o si a plecat cu banii incasati in ultimele trei zile. Femeia este cea care a sunat la serviciul de urgenta, dupa ce un barbat care lucreaza la spalatoria din apropiere si care o cunostea a intrat in magazin si a dezlegat-o", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Emil Andrei.

Potrivit sursei citate, magazinul nu avea paznic si nici nu era supravegheat prin sistem video. De asemenea, din declaratiile vanzatoarei reiese ca barbatul ar fi plecat cu aproximativ o mie de euro, bani care reprezinta incasarile din ultimele trei zile.

La ora actuala, politistii il cauta pe atacator.