Patru persoane au fost ranite, vineri, dupa ce un TIR si doua masini s-au ciocnit, pe Drumul National 2, intre localitatile Sindrilita si Lilieci, judetul Ilfov, fara ca vreo victima sa fi ramas incarcerata, relateaza News.ro. Un barbat de 40 de ani a suferit leziuni la nivelul capului si va fi preluat de la locul accidentului de un elicopter SMURD care-l va transporta la Spitalul Floreasca din Capitala.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucurest-Ilfov, un accident rutier s-a produs, vineri, intre localitatile Sindrilita si Lilieci, de pe DM 2, fiind implicate au autotren si doua autoturisme.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje de la Buzau, Ialomita si Ilfov. Patru persoane au fost ranite, dar sunt constiente.

Un barbat de 40 de ani a suferit mai multe cotuzii la nivelul capului si va fi preluat de un elicopter SMURD care-l va transporta la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Un alt barbat de 40 de ani acuza dureri la nivelul capului si la bazin, o femeie de 45 de ani este posibil sa fi suferit fractura de clavicula, iar o femeie de 83 de ani are fractura de piramida nazala. Cele trei persoane vor fi transportate la spitalele Floreasca si Pantelimon 2.

La randul lor, reprezentantii Centrului Infotrafic au anuntat ca la locul accidentului circulatia se desfasoara ingreunat, pe cate o banda pe sens.