Circulatia rutiera pe Autostrada A2 este ingreunata, sambata seara, din cauza cetii, anunta Infotrafic. Pe unele portiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri.

CeataFoto: Dreamstime.com

Centrul Infotrafic anunta ca, sambata seara, circulatia rutiera pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta este ingreunata din cauza cetii, transmite News.ro.

In zona kilometrului 88, vizibilitatea este de maximum 80 de metri, iar intre kilometrii 144 - 150, vizibilitatea este mai scazuta (intre 20 - 30 de metri), potrivit sursei citate.

Totodata, si la kilometrul 73 incepe sa se formeze ceata, dar vizibilitatea este destul de buna.

Politistii le recomanda soferilor sa circule cu viteza adaptata, sa nu se angajeze in depasiri riscante, sa pastreze distanta in mers si sa foloseasca luminile de intalnire, iar daca vizibilitatea scade semnificativ si pe cele de ceata.

Traficul rutier a fost blocat timp de noua ore, sambata, pe Autostrada A2, sensul Bucuresti - Constanta, din cauza unui accident de circulatie in lant, care a avut loc la kilometrul 67, in zona Lehliu Gara, si in care si-au pierdut viata patru persoane, alte 56 fiind ranite.

Politistii de la Brigada de Autostrazi si Misiuni Speciale a IGPR si un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Lehliu au deschis un dosar penal pentru infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in urma accidentului.