Avertisment pentru soferii bucuresteni: nu mergeti, vineri si in urmatoarele trei zile, in zona Bucur Obor.

Potrivit Primariei Capitalei, in perioada 7-10 decembrie, se vor efectua lucrari la liniile de tramvai pe traseul Mosilor - Colentina, in zona Bucur Obor. Intre Calea Mosilor si Soseaua Colentina, soferii vor putea circula doar pe o singura banda in ambele sensuri.

In aceeaşi perioada va fi inchis complet traficul rutier de suprafata pe directia Soseaua Mihai Bravu-Soseaua Stefan cel Mare. Intre 11-14 decembrie, va fi restrictionat traficul In zona adiacenta centrului intersectiei Bucur Obor (spre Calea Mosilor), cu mentinerea unei benzi de circulatie de sapte metri pe ambele sensuri ale directiei Calea Mosilor-Soseaua Colentina. Se va desfasura normal doar traficul prin pasajul subteran Bucur-Obor.

Noile restrictii de circulatie vin dupa ce in ultimele zile traficul a fost infernal in Bucuresti. De exemplu, in ajunul sarbatorii de “ Mos Nicolae” politia a adus suplimentar, din tara, 100 de agenti pentru a putea dirija circulatia. Insa fara rezultat. Pe marile bulevarde, in apropierea centrelor comerciale si la Gara de Nord masinile au circulat bara la bara pina dupa miezul noptii. Nici joi nu a fost mai bine.