Directorul general al clubului Poli Timisoara, Emil Rosianu, si patronul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, au fost audiati de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Realitatea Tv.

Cei doi au fost informati ca telefoanele le-au fost ascultate intr-un dosar ce are legatura cu blaturile din Liga intai.

Potrivit postului de televiziune, cei doi au fost audiati de procurorii anticoruptie timp de doua ore. La finalul audierilor, cei doi conducatori au afirmat ca procurorii ii vor chema la DNA pe toti presedintii din Liga intai de fotbal, din sezonul competitional trecut.

Procurorii anticoruptie ancheteaza transferurile de jucatori de fotbal din perioada 1990-2007, incercand sa determine daca sumele trecute in contractele de transfer ale fotbalistilor si inregistrate la federatii sau cluburi sunt aceleasi cu cele notate in actele cluburilor.

DNA a anuntat luni ca a declansat urmarirea penala impotriva presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, intr-un dosar privind un schimb de terenuri.