Un ingrijitor de la Gradina Zoologica Brasov a fost muscat marti de un tigru, transmite Agerpres. Starea lui de sanatate este grava, insa este constient.

"Tigrul i-a forfecat unul dintre brate, ingrijitorul fiind in stare grava, dar constient. Asteptam ambulanta pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta", a declarat purtatorul de cuvant al ISU, Ciprian Sfreja.

Purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi a declarat pentru agentia de presa citata ca incidentul s-a intamplat in jurul orei 10:00.

"Din datele pe care le avem pana acum persoana muscata de tigru nu era angajat al Gradinii Zoologice. A fost trimis de primarie cel mai probabil sa execute lucrari in folosul comunitatii pentru ajutorul social pe care-l primeste. Facem cercetari sa stabilim cu exactitate ce s-a intamplat acolo si daca poate fi considerat accident de munca", a spus purtatorul de cuvant al IPJ.

Gradina Zoologica se afla de anul trecut in ample lucrari de modernizare si extindere cu fonduri de la Ministerul Mediului. Aceasta a adaposteste circa 800 de animale.