Un politist bucurestean, aflat in timpul liber, a fost muscat de antebrat de un barbat prins in flagrant dupa ce furase cablurile de la liftul unui bloc din sectorul 4, informeaza Politia Capitalei, citata de Mediafax.

Incidentul s-a produs sambata, cand agentul se afla in scara unui bloc din sectorul 4, pentru a vizita o cunostinta.

Politistul a observat un barbat suspect care avea asupra sa un sac de culoare neagra. Dupa ce politistul si-a declinat calitatea si i-a cerut suspectului sa ii arate ce are in sac, barbatul a abandonat sacul si a fugit.

Dupa o urmarire prin scara blocului, politistul l-a prins si imobilizat pe suspect, insa acesta, incercand sa scape, l-a muscat de antebrat, ranindu-l usor.

Potrivit sursei citate, in ciuda opozitiei violente a suspectului, agentul a reusit imobilizarea acestuia si a solicitat telefonic sprijinul colegilor sai.

In sacul barbatului prins au fost gasite cablurile electrice ale ascensorului blocului, care fusesera taiate cu un cleste.

Barbatul, in varsta de 34 de ani, a fost retinut si va fi prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

Acesta este cel de al cincilea caz inregistrat de la inceputul anului in care politisti bucuresteni aflati in timpul liber prind in flagrant suspecti de comiterea unor infractiuni, precizeaza sursa citata.