O adolescenta de 16 ani, care astepta trenul in gara Bartolomeu din Brasov, a fost injunghiata in zona gatului si la mana, vineri seara, in jurul orei 19.00, de un barbat de circa 40 de ani care s-a napustit asupra ei fara niciun motiv, acesta fiind imobilizat de un politist care se afla in gara, relateaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Ioan Necsulescu, incidentul s-a petrecut la ora 19.10, in gara Bartolomeu.

Adolescenta se afla pe peronul garii Bartolomeu, unde astepta un tren, iar la un moment dat un barbat de aproximativ 40 de ani, in stare de ebrietate, a sarit cu un cutit la gatul fetei.

"Fata se afla pe peron, iar un cioban din Zarnesti, aflat in stare de ebrietate, fara niciun motiv a sarit la gatul fetei cu un cutit. Fata a avut prezenta de spirit si s-a aparat, dar a fost taiata in zona gatului si la un tendon al unei maini", a declarat Necsulescu pentru Mediafax.

Incidentul a fost vazut de un politist care era de serviciu in zona, iar acesta a sarit in ajutorul fetei.

Politistul s-a luptat cu individul si l-a imobilizat, fiind si el usor ranit.

In prezent, tanara se afla la Spitalul Judetean Brasov pentru ingrijiri, iar agresorul a fost retinut si condus la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.