Un om de afaceri din judetul Bacau, in varsta de 60 de ani, a ajuns in stare grava la spital, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost impuscat la o partida de vanatoare, politistii declansand o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce imprejurari a avut loc incidentul, relateaza Mediafax.

Potrivit primelor informatii oferite de politistii bacauani, accidentul a avut loc pe fondul din localitatea Scorteni, in timpul desfasurarii unei partide organizate de vanatoare, la care participau mai multi bacauani.

Barbatul de 60 de ani, proprietarul unei pensiuni turistice din judetul Bacau, a fost impuscat in sold, fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

"Victima a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde medicii au diagnosticat-o cu plaga impuscata la nivelul coapsei piciorului stang. La locul incidentului, s-a deplasat o echipa de cercetare care urmeaza sa stabileasca cu exactitate imprejurarile in care a fost impuscat barbatul", a declarat, duminica, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau, Raluca Ciobanu.

In urma cercetarilor, politistii bacauani vor trebui sa stabileasca daca victima incidentului de vanatoare s-a autoaccidentat sau daca a fost impuscata de catre un coleg de vanatoare.