Imagini cu o maşină a Poliţiei Locale Constanţa care a rămas blocată într-o baltă formată în nisip, pe o plajă, au fost distribuite în mediul online. În imagini se vede cum doi agenţi se chinuie să scoată maşina, unul dintre el umblând desculţ, în timp ce altul şi-a pus saci de gunoi peste pantofi, scrie News.ro.

Probleme pentru doi polițiști din ConstanțaFoto: Captura YouTube

„Ia te uită, mai frate! Maşina de Poliţie din Constanţa, blocată pe plajă. Cum au voie, aştia, mă, pe plajă cu maşina şi nici măcar nu au BMW. Poliţistul a coborât desculţ din maşină”, afirmă cel care a postat imaginile pe TikTok.

„Nu mai scapă din apă”, se aude mai târziu vocea unui copil, iar mai mulţi adulţi se aud râzând.

Apoi, în imagini apare un poliţist, cu picioarele învelite în ceea ce par a fi saci de gunoi. „Ce-avem noi aici!? Un poliţist care şi-a băgat picioarele în saci de gunoi, care in se cam tot trag de pe picioare”, se aude vocea unui bărbat.

Cei care au distribuit imaginile afirmă că s-au adunat mai mult de 20 de spectatori, iar o altă maşină, o Dacia Duster, a venit „după juma de oră de chin şi încercări”.

Ulterior, autoturismul a fost scos cu ajutorul unei alte maşini, mai puternice. „Uite, mă, că au scos-o cu Touareg-ul”, se aude un bărbat.