Un tanar din Iasi, in varsta de 33 de ani, a trait sase ani si jumatate cu o lama de cutit infipta in cap, avand lungimea de 12 centimetri, obiectul ascutit fiind extras de medici dupa ce ieseanul a inceput sa se simta rau. Tanarul s-a prezentat zilele trecute la spitalul ¬Sfantul Spiridon¬ din Iasi, in urma aparitiei unei infectii la ochiul stang, transmite Mediafax.

In urma radiografiei, medicii au constatat ca pacientul avea o lama de cutit de 12 centimetri, infipta in cap, intre ochiul stang si nas.

Obiectul a fost extras in urma unei interventii chrirugicale.

Ieseanul spune ca nu stie cum a ajuns obiectul infipt in capul sau, dar presupune ca totul s-a petrecut in timpul unei altercatii pe care a avut-o in vara anului 2005, la o petrecere.

"Am avut atunci o rana, dar nu m-a durut, nu am avut nimic. Am venit la spital, dar medicii nu au observat nimic. Am fost cusut, dar lama a ramas probabil inauntru. Nu-mi amintesc exact ce s-a intamplat, conflictul s-a petrecut la o petrecere", a afirmat tanarul respectiv.

Medicul Vasile Costinescu, seful clinicii ORL din cadrul Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi, a declarat, miercuri, presei ca interventia chirurgicala a durat o ora si jumatate si a fost una dificila, intrucat exista pericolul aparitiei unei hemoragii.

"A fost o interventie grea. Varful lamei de cutit se afla in zona arterei carotida interna si putea provoca o hemoragie foarte puternica", a spus medicul Vasile Costinescu.

In urma interventiei chirurgicale, pacientul se simte bine, insa va mai ramane internat cateva zile in spital.