Ioana Paunescu, fiica cea mare a poetului Adrian Paunescu, a murit vineri, la varsta de 44 de ani, din cauza unei boli grave cu care a fost diagnosticata la inceputul acestei an, potrivit Mediafax. Ioana Paunescu a fost operata in luna martie, insa boala fusese depistata prea tarziu.

Ioana Paunescu (stanga) alaturi de familie, la inmormantarea lui Adrian PaunescuFoto: Agerpres

Ioana Paunescu era fiica cea mare a poetului, publicistului si omului politic Adrian Paunescu, care a murit la inceputul lunii noiembrie 2010.

Potrivit Gandul.ro, Ioana Paunescu s-a nascut pe 2 iunie 1967. A absolvit Liceul Nicolae Tonitza si a lucrat la Animafilm. In ultima perioada, locuia cu mama sa, poeta Constanta Buzea.

Adrian Paunescu spunea despre fiica sa Ioana, intr-un material publicat de Jurnalul National in 20 iulie 2010: "Este o fiinta spirituala, capabila de iubire, buna stiutoare de limba romana, dar nenorocoasa (i-a murit acum cativa ani barbatul) si mai putin ambitioasa. Performantele ei profesionale n-au aparut cu promptitudinea pe care o merita vocatia ei. Un anumit fel de depresie i-a imputinat si elanurile sociale. Asta nu inseamna ca n-o iubesc fara conditii".